Selecteer een pagina

we stellen ons team graag aan je voor

power sound studio

Meer dan 30 jaar liefde voor muziek & leading in audio

 

01. high-end opnemen

Wij zijn geen eendagsvliegen. We zijn ook niet zomaar in de eerste de beste hype gesprongen. Onze studio is al meer dan 30 jaar een begrip het huis van audio. Een begrip in Nederland. Duizenden klanten hebben we ontvangen, om te doen wat wij het allerliefste en het beste doen: high-end opnemen.

02. liefde voor het vak

Denk daarbij aan artiesten die hun singles of album bij ons opnemen. Aan filmscores die we produceren. En nu dus steeds vaker: podcasts. Klanten komen bij ons vanwege onze liefde voor het vak, en vooral de unieke sound die je dankzij onze (vintage) apparatuur nergens anders krijgt. Vol, steady, authentiek.

03. stap de studio in

Alles staat bij ons klaar om jouw gesprek of reportage op te nemen en online te laten rocken! We zien je graag snel.

Ons vaste team

Kwaliteit staat voorop 

Nicoline Pouwer

Grondlegger Power Sound Podcsat

Skip die koetjes en kalfjes maar. Nicoline is verslaafd aan goede gesprekken en duikt liever meteen de diepte in. In die diepgang zit goud, wat haar betreft. Elkaar vinden op een bepaald onderwerp en daar volledig in opgaan.

Deze craving vertaalt zich ook naar een samenwerking. Nicoline stelt de juiste vragen. Over jouw bedrijf. Over jouw wensen en behoeftes. En over jouw klanten en wat je ze wilt geven. Om vervolgens te kijken: hoe kunnen we hier een vette podcastproductie van maken? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat ze niet meer kunnen stoppen met luisteren en de episodes achter elkaar bingen?

Kortom: Geen kauwgomballenvragen, maar the real deal! Zodat jij met jouw podcast van onschatbare waarde bent en zij staan te popelen om met jou in zee te gaan.

Paul Pouwer

CEO

De trotse eigenaar van de Power Sound Studio, producer en senior technician. Hij begon zijn audio carrière bij de radio en ontwikkelde zich tot een van de meest gevraagde technici van Nederland. Zijn hart klopt sneller wanneer er jazz- of filmmuziek klinkt, of wanneer hij voor het Metropole Orkest hun killing sound weet te vangen … in de zaal of op tape.

Vanwege zijn muzikale oor en jarenlange ervaring weet hij de meest simpele podcastjingles om te toveren tot subliem klinkende intro’s. Zo wordt de luisteraar er aan de start direct ingezogen en kan hij aan het einde van je show niet meer anders dan doorklikken naar je site of social media.

Dennis Rens

Magical Editor and recording genius

Dennis is de frisse wind in ons bedrijf. Hij kwam als stagiaire bij ons werken en is nooit meer weggegaan. Hij is de magic editor genius achter alle podcasts en maakt van elke episode een piece of art. Tot achter de laatste komma.

Dennis heeft een scherp oor voor detail. Zo houdt hij ervan om zinnen vloeiend in elkaar te laten overlopen, hoort hij elk stoorzendertje om dat er vervolgens vakkundig uit te poetsen, laat ieder woord kloppend klinken en levert razendsnel jouw episodes op. Geen wonder dat wij ‘m niet meer hebben laten gaan na z’n stage 😉

Bewezen succesvol

Ons klantenbestand bewijst het

Podcast is booming. En veel mensen springen daar op in. Met een starterskit gaan ze opnemen en leveren ze matig resultaat af. Door onze professionele studio, ervaring en liefde voor het audio vak, onderscheiden wij ons als geen ander. En ons trouwe klantenbestand bewijst het. Kom jij erbij?

Meer dan 1000 tevreden klanten

Met 30 jaar ervaring and still counting

Start met jouw podcastavontuur

Power Sound Studio
Tijnmuiden 22, 1046 AL Amsterdam
06-14043192
info@nicolinepouwer.com